ANTONIUS® mørbrad

Af dansk gris

Mørbrad med bimørbrad er særligt udvalgt, afpudset og magert ANTONIUS® kød.

Mørbrad af gris kan anvendes hel eller udskåret som bøffer i utallige retter f.eks. Mørbrad på grill med bacon og asparges eller Mørbradbøffer med grillet blomkålssalat.

Svinemørbrad er velegnet til både stegning på pande, i ovn eller på grill.

Tilberedning:
Afpuds og brun kødet ved moderat varme i ca. 2 min. på hver side. Steg videre på en rist i forvarmet ovn ved 185 °C i ca. 18-20 min. (centrumtemperatur 62-65 °C). Lad kødet hvile i ca. 5 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 546 kJ / 130 kcal
Fedt 4,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 21 g
Salt 0,17 g

Vælg online butik

Produkter

Sådan steger du en mørbrad

Skal du stege din mørbrad i medaljoner? Så kan du se vores stegevejledning lige her.

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.